Luister
muziek
27 maart 2024 - 07:00
Deel dit artikel:

Koningsdag in Leende: een dag vol feestelijke activiteiten voor jong en oud

LEENDE - De jaarlijkse viering van Koningsdag in Leende belooft opnieuw een dag vol plezier en gezelligheid te worden voor alle leeftijden. Op zaterdag 27 april staat het marktplein in Leende weer in het teken van deze geliefde nationale feestdag, waarbij de hele gemeenschap samenkomt om te proosten op onze Koning en te genieten van diverse festiviteiten.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het programma begint na de Heilige Mis om 10:00 uur, gevolgd door de aubade ter ere van de gedecoreerden. Direct daarna start de versierde fietstocht voor de kinderen uit Leende. Inschrijvingen hiervoor zijn mogelijk tussen 10:30 uur en 11:30 uur bij de marktkraam van de Contactcommissie. De fietstocht zelf begint rond 11:30 uur. Alle deelnemers worden getrakteerd en de mooist versierde fietsen maken kans op leuke prijzen, gesponsord door Lionsclub Eindhoven Welschap.

Omstreeks 12:00 uur begint de jaarlijkse dorpslunch, waarbij muzikant Paul Brugel voor een gezellige sfeer zal zorgen. Tussen 14:00 uur en 17:00 uur kunnen bezoekers genieten van de kinder-vrijmarkt, waar jonge verkopers hun spulletjes aanbieden. En vanaf 16:00 uur vindt de Grote Lionsveiling plaats op de kiosk, georganiseerd door Lionsclub Eindhoven Welschap.

Voor wie wil deelnemen aan de kinder-vrijmarkt of de dorpslunch, is aanmelding vereist via het e-mailadres: ccleende@gmail.com. Wees er snel bij, want vol is vol!

Tijdens beide activiteiten zal er een collectebus aanwezig zijn voor vrijwillige bijdragen, die enorm worden gewaardeerd en helpen bij het organiseren van toekomstige evenementen.

De organisatoren hopen op een stralende dag vol zonneschijn en bovenal veel gezelligheid voor alle inwoners van Leende en omstreken.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug