Luister
muziek
27 maart 2024 - 13:00
Deel dit artikel:

Aanhanger gestolen in Heeze

HEEZE - Op de nacht van 25 op 26 maart is een aanhanger gestolen op een landgoed in de bossen aan de Muggenberg in Heeze. De eigenaar heeft een dringende oproep gedaan aan het publiek om te helpen bij het opsporen van de gestolen eigendommen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De gestolen aanhanger, een Shark 680, werd vermoedelijk vervoerd door een quad, gezien de bandensporen die achterbleven. De route lijkt te zijn richting het fietspad Bels lijntje. De eigenaar vreest dat de aanhanger mogelijk wordt gebruikt om nog meer spullen van anderen te stelen en roept daarom op tot waakzaamheid onder alle omwonenden.

In een bericht gericht aan het publiek, smeekt de eigenaar om hulp: "Wie heeft deze aanhanger gezien? Let op uw eigendommen! Heeft u een tip of heeft u deze aanhanger zien rijden of ergens zien staan, stuur een bericht. Alvast bedankt!"

Gedupeerden roepen getuigen op zich te melden en verdachte activiteiten in de buurt te rapporteren. Als je iets gezien of gehoord hebt dat kan helpen bij het oplossen van deze inbraken, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug