Luister
muziek
28 maart 2024 - 08:30
Deel dit artikel:

De beste plek voor de Lindse Passion

LEENDE - Met de lente in volle bloei en de zon die steeds warmer schijnt, zijn de inwoners van Leende op zoek naar de perfecte plek om te genieten van de Lindse Passion, het culturele evenement dat het dorp in vuur en vlam zet. Gelukkig hoeven ze niet ver te zoeken, want de beste plek om dit spektakel te ervaren is ongetwijfeld het verwarmde terras bij Cucina Basta.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Gelegen in het hart van het dorp, biedt Cucina Basta niet alleen een uitgebreid menu met heerlijke gerechten, maar ook een sfeervol terras waar gasten kunnen genieten van de Lindse Passion in alle comfort. Met comfortabele zitplaatsen en warmtebronnen om de kou te verdrijven, is het terras van Cucina Basta de ideale locatie om te genieten van de culturele festiviteiten terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Om een tafel te reserveren op het verwarmde terras van Cucina Basta tijdens de Lindse Passion, kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar info@cucinabasta.nl. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt en de vraag is hoog tijdens dit populaire evenement!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug