Luister
muziek
27 april 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

Succesvolle speelplaats van fanfare St. Nicasius

HEEZE - Op zondag 21 april vond de derde Speelplaats van 2024 plaats, georganiseerd door de fanfare St. Nicasius. De opkomst van kinderen was wederom geweldig, en de organisatie had een gevarieerd programma samengesteld met spellen, workshops en een optreden. Deze editie werd zelfs verrijkt met een korte spreekbeurt van een jonge deelnemer die zijn vaardigheden op de kleine trom wilde laten zien.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Met Koningsdag voor de deur en het naderende EK voetbal stond de Speelplaats in het teken van het thema "Hup Holland Hup". De kinderen brachten tijdens het afsluitende mini-optreden natuurlijk dit nummer ten gehore, waarbij bleek dat zelfs met slechts enkele noten dit muziekstuk in korte workshops kon worden ingestudeerd. Zo wordt muziek maken voor kinderen laagdrempelig en plezierig.

Ouders die hun kind vrijblijvend een instrument willen laten uitproberen en een leuke activiteit willen laten beleven, zijn van harte welkom op de volgende Speelplaatsen. Er is geen ervaring of specifiek muzikaal niveau vereist.

In 2024 staan er nog meer Speelplaatsen gepland, telkens op de 3e zondag van de maand. Let op: in mei is er geen Speelplaats vanwege de jeugdafdeling van de fanfare die te vinden is in de gemeentehuistuin tijdens Heeze Leeft. De volgende Speelplaats staat gepland op 16 juni, van 10.30 uur tot 11.30 uur. Kom en geniet van een compleet muzikaal programma met de fanfare St. Nicasius!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug