Luister
muziek
28 april 2024 - 13:00
Deel dit artikel:

Show me…..Sjan Gubbels

HEEZE - In het kader van haar 100-jarig jubileum organiseert fanfare St. Nicasius op 21 en 22 juni 2024 de eerste Heezerse Proms met het thema "Show me the Music!" Dit belooft een muzikaal spektakel te worden in een informele setting. Onder het genot van een drankje worden bezoekers meegenomen op een muzikale reis door Heeze, compleet met verrassende videobeelden.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Tijdens deze avonden kunnen muziekliefhebbers genieten van populaire muziek waarbij de fanfare en slagwerkgroep worden ondersteund door een combo en diverse zangers en zangeressen. 

In aanloop naar het evenement zal de fanfare de artiesten aan het publiek voorstellen. Een van de artiesten die optreedt is Sjan Gubbels, een podiumdier bij uitstek. Sjan is bekend als zangeres van Handsome Willy and the Leftovers in Heeze, maar haar muzikale activiteiten strekken veel verder. Ze heeft deelgenomen aan diverse muzikale projecten in de regio, waaronder eerdere Proms-optredens en bands als Heritage (een ACDC coverband) en Rock D’Opera, waarmee ze op podia als de Effenaar en 013 heeft gestaan.

Mis dit unieke evenement niet! De concerten vinden plaats op Heezerenbosch 2 op 21 en 22 juni, met aanvang om 19.30 uur. De entree bedraagt €15,- en kaartjes zijn verkrijgbaar via Lektura, Dorpshuis 't Perron of via de website www.fanfareheeze.nl. Let op: er zijn alleen nog staanplaatsen beschikbaar.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug