Luister
muziek
20 april 2024 - 16:00
Deel dit artikel:

RKSV Heeze zoekt nieuwe penningmeester

HEEZE - Na een toegewijde periode van 7 jaar als penningmeester van RKSV Heeze kondigt Hans Dekker zijn vertrek aan na dit seizoen. Met het oog op deze ontwikkeling lanceert het hoofdbestuur van de club een dringende oproep voor een opvolger en vrijwilligers die bereid zijn ondersteunende taken op zich te nemen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het hoofdbestuur benadrukt dat de functie van penningmeester ook door twee personen kan worden vervuld, waardoor de werklast beter verdeeld kan worden. Voorkennis van voetbal is niet vereist. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het beheren van de inkomsten en uitgaven van de club. Daarnaast is het jouw taak om besluiten binnen het bestuur te toetsen, zodat eventuele ongewenste financiële gevolgen kunnen worden voorkomen.

"Het is een cruciale rol binnen onze vereniging," aldus Hans Dekker. "Vele handen maken licht werk, en met de juiste ondersteuning kan de financiële gezondheid van RKSV Heeze worden gewaarborgd."

Geïnteresseerden voor de functie van penningmeester of vrijwilligers die willen bijdragen aan de financiële stabiliteit van RKSV Heeze worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met Hans Dekker via e-mail op penningmeester@rksvheeze.nl of telefonisch via 06-13393379.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug