muziek
11 april 2024 - 14:30
Deel dit artikel:

Maximale winst zonder setverlies door Badminton Heeze 1

HEEZE - Badminton Heeze 1 leverde een perfecte prestatie op donderdag 4 april tijdens hun laatste wedstrijd. Tegenstander Bakel 5, momenteel onderaan de ranglijst, werd met overtuigende cijfers verslagen: 8-0, zonder ook maar één set te verliezen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Ondanks een wat moeizame start in de mix van Dirk en Sabine, slaagde Heeze erin om de eerste set met 21-5 te winnen. De tweede set vergde wat meer inspanning maar werd uiteindelijk ook gewonnen met 21-19. Ralph en Diana behaalden moeiteloos de overwinning met setstanden van 21-12 en 21-10. De herendubbel van Dirk en Jacco verliep eveneens vlot en eindigde met tweemaal 21-9 in het voordeel van Heeze. Bij de damesdubbel gingen Sabine en Diana er met 21-10 en 21-7 met de winst vandoor.

In de enkelspelen ondervond Heeze weinig weerstand. Ralph, Jacco, Diana en Sabine boekten allemaal overtuigende overwinningen, waarbij slechts enkele sets werden afgestaan. De eindstand werd dan ook een klinkende 8-0 voor Heeze.

Deze overwinning plaatst Badminton Heeze 1 op de 6e plaats in het klassement van 13 teams. Een schitterend resultaat voor het team.

Wil je zelf ook deelnemen aan badminton en calorieën verbranden? Kom dan op dinsdagavond naar sporthal De Pompenmaker in Heeze van 19.30 tot 21.30 uur. Vergeet niet je zaalschoenen mee te nemen; rackets zijn beschikbaar voor lening. Meer informatie is te vinden op www.bvheeze.nl.