Luister
muziek
15 april 2024 - 16:00
Deel dit artikel:

Meppers teams In actie met gemengde resultaten

HEEZE - Het afgelopen weekend bracht een mix van resultaten voor de verschillende teams van Tafeltennisvereniging De Meppers. Hier is een overzicht van hoe de teams het deden:

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Geenhoven 1 vs Meppers 1: 2-8 Het vaandelteam van Meppers speelde tegen Geenhoven 1 in Valkenswaard. Ben en Wietse behaalden indrukwekkende overwinningen, en wonnen ook samen het dubbelspel. Iris voegde nog een overwinning toe aan het totaal.

Stiphout 6 vs Meppers 2: 5-5 Meppers 2 zorgde voor een gelijkspel in Helmond, wat genoeg was om zich veilig te stellen voor behoud in de 4e klasse. Edwin was de man van de wedstrijd met drie overwinningen, terwijl Johan en Arthur elk één wedstrijd wonnen.

Geenhoven 2 vs Meppers 3: 7-3 Team 3 had het iets moeilijker en moet vrezen voor degradatie. Tegen Geenhoven wisten Eric, Tim en Johan elk van dezelfde tegenstander te winnen.

Flash 9 vs Meppers 4: 5-5 Bij het gelijkspel in Eindhoven was Quincy onverslaanbaar, terwijl Guus twee punten binnenhaalde. Het team kan zich volgende week veiligstellen.

Budilia 3 vs Meppers 5: 8-2 Bij het 5e team kon Ralph na een nipt verlies zijn vorm hervinden en twee wedstrijden winnen. Helaas konden Harry en Maurice niet winnen van hun tegenstanders.

Met nog één speelronde te gaan, spelen alle Meppers-teams volgende week thuis, hopelijk met sterke prestaties om het seizoen af te sluiten.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug